Buitenhaarden voor de Horeca

Stijgende omzet dankzij betere bezetting

Gasten blijven langer zitten op een verwarmd sfeervol terras. Zeker als zij vlak naast een Sunwood buitenhaard zitten.  Onze Marino Buitenhaard is speciaal ontworpen voor gebruik in de Horeca. Dat biedt nog meer belangrijke voordelen:

De Marino is overal te plaatsen

Alle vier de zijden van onze Marino buitenhaard zijn even mooi. Door het ontbreken van een voor of achterzijde hoeft u de haard niet verplicht voor een muur weg te zetten.  Wilt u sfeer creëren midden op het terras? Geen enkel probleem. De Marino past overal.

Het vuur begint op tafelhoogte

Dit maakt het mogelijk de buitenhaard letterlijk aan tafel aan te schuiven. De Marino zorgt voor warmte en sfeer op de plek waar die het meest van past komt: gewoon bij uw gasten aan tafel.

Uitstekende service

Wij fabriceren onze haarden zelf en dat is voor u een voordeel. Het rechtstreekse contact zorgt er voor dat wij eventuele problemen of defecten razendsnel kunnen verhelpen. Daarbij doen we al jaren zaken met horeca-ondernemers zoals u. Wij weten wat voor u belangrijk is, en gaan flexibel om met uw openingstijden en drukte.

U verbruikt maar een gasfles per week

Onze Marino kan tot wel 35 uur branden op een volle gasfles. Dit betekent dat uw gasten optimaal kunnen genieten van de sfeer van onze buitenhaard, terwijl u slechts een keer per week de fles hoeft te verwisselen.

Onze haarden worden gebruikt door

Portretfoto van Wout Sunderman, eigenaar Sunwood, in de werkplaats
Wout SundermanOwner | Director

Neem direct contact op met Wout

Is een Sunwood Marino buitenhaard iets voor u? Ik maak graag een offerte op maat, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Daarnaast kunt u ten alle tijden contact met mij opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.