Sunwood Horeca

Een sfeervol terras met onze Marino buitenhaard op gas

Een stijgende omzet dankzij betere bezetting

Gasten blijven langer zitten op een verwarmd en sfeervol terras. Zeker als zij vlak naast een Marino buitenhaard zitten. Deze buitenhaard is speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca.

Dat biedt nog meer belangrijke voordelen…

De Marino is overal te plaatsen

Wil je sfeer creëren midden op het terras? Geen enkel probleem. Door het 360º design is elke zijde van Marino even mooi. De voor of achterzijde ontbreekt, waardoor je de haard niet verplicht voor een muur hoeft weg te zetten.

Het vuur begint op tafelhoogte

Zorg voor warmte en sfeer op de plek waar die het meest van pas komt: bij jouw gasten aan tafel. Je kan de mobiele Marino buitenhaard (op 4 wielen) letterlijk aan tafel schuiven, zodat je gasten er warm en sfeervol bijzitten.

Slechts een gasfles per week

De Marino brandt tot wel 35 uur op een volle gasfles. Hierdoor genieten je gasten optimaal van de ambiance, terwijl je één keer per week de gasfles verwisselt. Wil je helemaal geen gasfles verwisselen? De Marino is ook beschikbaar op aardgas.

Als fabrikant streven wij naar uitstekende service

Wij fabriceren onze haarden zelf en dat is voor jou een voordeel. Het rechtstreekse contact zorgt ervoor dat wij eventuele problemen of defecten razendsnel kunnen verhelpen.

Daarbij doen we al jaren zaken met horeca-ondernemers zoals jij. Wij weten wat voor jou belangrijk is, en gaan flexibel om met jouw openingstijden en drukte.

 • Keuzehulp

  Ontvang meer informatie op basis van jouw terras situatie.

 • Persoonlijke offerte

  Volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 • Bestellen

  Bel 010 521 1325, e-mail verkoop@sunwood.nl of vul het contactformulier in.

 • Leveren

  Wij gaan flexibel om met jouw openingstijden en drukte.

 • Vrijblijvend adviesgesprek

  Heb je verder nog vragen? Pak de telefoon en bel 010 521 1325.

Vraag offerte aan

Neem contact op met Marco

Is een Marino buitenhaard iets voor jou? Vul het formulier in en Marco stuurt je per e-mail meer informatie en een vrijblijvende offerte.

0