Buitenhaarden Outlet

Marino Outlet
Sunwood buitenhaarden Outlet Bleiswijk.

Sunwood® Buitenhaarden Outlet Bleiswijk

Onze Sunwood buitenhaarden produceren we hier in Nederland in onze fabriekshal in Bleiswijk. Vlakbij Rotterdam. Dat doen we met een gezellig en enthousiast team dat een passie heeft voor mooie producten. We zijn goed op elkaar ingespeeld wat lekker werkt en dat doen we dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Maar ook bij Sunwood werken mensen en dan gaat er toch gaat er wel eens iets mis. Zo kan het zijn dat tijdens de kwaliteitscontrole een onnauwkeurigheid constateren: een krasje in de lak, een deukje in het staal, een ingekocht onderdeel dat niet optimaal werkt.

Wanneer de functie van onze producten in het gedrang komt hebben we maar een keuze: vervangen en het defecte onderdeel moeten we weggooien of terugsturen naar de fabrikant. Als de onnauwkeurigheid enkel esthetisch van aard is hebben we twee keuzes: vervangen of we verkopen het product met korting rechtstreeks vanuit onze fabriek. Omdat het product naar behoren functioneert geniet dat laatste bij ons de voorkeur. Zodoende hebben wij een fabrieksoutlet geopend. Hier verkopen we naast producten met kleine fabrieksfouten ook haarden die als demo zijn gebruikt op beurzen.

Onze spelregels:

  • Outlet buitenhaarden zijn enkel te bezichtigen in Bleiswijk. Wij zullen nooit foto’s toesturen van de zichtbare schade. Dit kost ons onnodig veel tijd en voorkomt bovendien teleurstellingen omdat foto’s vertekenen.  De schade is vaak minimaal van aard.
  • In principe kunnen de haarden alleen afgehaald worden. Heb je geen mogelijkheid tot het vervoeren van de haard kunnen wij dat regelen. Echter altijd na een bezoek aan onze fabriek!
  • Op=Op. We raden je aan eerst te bellen of er uberhaupt outlet modellen beschikbaar zijn voor je ons bezoekt.
  • Voor een prijsindicatie voor de outletmodellen kun je ons bellen.
  • Volledige fabrieksgarantie op het functioneren van de haard.
  • We zijn enkel op werkdagen geopend van 8 tot 17u. De koffie staat klaar.

Marino Manufacturing @ Sunwood Headquarters in Bleiswijk

Vragen over onze outlet?

Pak de telefoon en geef ons een belletje. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9 tot 5.

0