Flamecore®

Creëer je vuurtafel met onze solide inbouwbrander op gas

Perfecte samensmelting
Combineer jouw tafel met ons vuur voor een unieke blikvanger in je buitenruimte.
Sfeervol Vlammenspel
Flamecore® geeft het mooiste vlammenspel voor het meest sfeervolle licht.
Zeewaardig staal
De inbouwbrander bestaat uit zeewaardig 316 RVS. Perfect voor langdurig buitengebruik.
100% Made in Holland
Gemaakt door ons vakkundige team in onze eigen fabriek nabij Rotterdam.

Directe warmte en sfeer aan tafel met Flamecore® inbouwbrander

Sfeer mag niet ontbreken tijdens een borrel in de buitenlucht. Lounge muziekje? Check! Hapje en drankje? Check! Zet vervolgens Flamecore® aan met een druk op de knop, en geniet eersteklas van de perfecte ambiance. Omring de gezelligheid van familie en vrienden met een warm-oranje gloed van het haardvuur.

Ook een vuurtafel maken met Sunwood? Onze Flamecore® is een inbouwbrander op gas. Je installeert hem gemakkelijk in een buitentafel naar keuze. Het minimalistische design zorgt namelijk voor eindeloze combinaties. Wil je kijken of jouw tafel geschikt is voor Flamecore®? Klik hier, en download onze vuurtafel ontwerprichtlijnen.

Habanero vuurtafel met geïntegreerde gasbrander

Vervaardigd uit RVS 316

Flamecore® is een onverwoestbaar stuk technologie. Dit knappe staaltje werk bestaat uit 1,5mm dik zeewaardig RVS 316, wat in tegenstelling tot RVS 304 wél geschikt is voor een agressief klimaat. Dat maakt hem perfect voor langdurig buitengebruik, ook aan het strand.

RVS staat voor roestvast staal, en de 316 heeft te maken met de samenstelling. RVS 316 bevat 2% molybdeen, en is daardoor ideaal voor vochtige, ‘zoutige’ omgevingen zoals strandtenten.

Flamecore® Inbouwbranders

Afmetingen (in cm) 30 x 30 | 40 x 40 | 50 x 26 | 75 x 26 | 100 x 26  Materiaal 316 RVS  Ontsteking Piëzo Ontsteking  Brander Lavastenen  Productveiligheid CE-Gecertificeerd door KIWA

Flamecore 30×30
Flamecore® 30x30€ 500,00
Flamecore 40×40
Flamecore® 40x40€ 600,00
Flamecore 50×26
Flamecore® 50x26€ 600,00
Flamecore 75×26
Flamecore® 75x26€ 700,00
Flamecore 100×26
Flamecore® 100x26€ 800,00

Zakelijke Aanvragen

Architect of horecaondernemer? Wij willen met jou werken!

Ontdek de voordelen van onze vuurtafel voor architecten en horecaondernemers en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Ontwerp en productie door Sunwood®

Flamecore® is een serie inbouwbranders ontworpen door Wout Sunderman, eigenaar van Sunwood. De geïntegreerde brandertechnologie is het resultaat van onze jarenlange ervaring en ontwikkeling op het gebied van gashaarden. Het ontwerp van Flamecore® is geïnspireerd door functionaliteit, eigenheid en sfeer.  De brander onderscheidt zich door het mooiste vlammenspel voor het meest sfeervolle licht. De constructie is gemakkelijk integreerbaar, en geschikt voor gebruik in verschillende soorten buitenruimtes zoals de tuin, terras of balkon.

Gasbox Original Grey
Gasbox Original Grey

Combineer Flamecore® met onze gasbox

Als je dan zo’n mooie vuurtafel hebt ontworpen, is een onzichtbare gasfles ideaal. Daarom hebben wij de Gasbox ontworpen. Deze strakke opberger voor de gasfles is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat deze naadloos aansluit bij jouw vuurtafel. Daarnaast is hij zo vormgegeven dat je hem ook kunt gebruiken als stijlvolle bijzettafel of plantenstandaard. Opgeruimd staat netjes, maar stijlvol opgeruimd staat nog netter.

Vragen over onze Flamecore® inbouwbrander?

Pak de telefoon en geef ons een belletje. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9 tot 5.

0