Sunwood

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring omschrijft hoe Sunwood (“Sunwood” of “wij”) de door jou verstrekte persoonsgegevens verwerkt en beschermt bij gebruik van deze website. Wij raden aan deze privacyverklaring zorgvuldig door te nemen.

Wij vinden het belangrijk je gegevens te beschermen. Wij hebben gegevens nodig om bijvoorbeeld je bestelling te leveren of om te peilen wat je van onze website vindt. Als wij vragen naar specifieke gegevens waarmee je geïdentificeerd kunt worden, dan verzekeren wij dat deze gegevens alleen gebruikt worden overeenkomstig deze privacyverklaring.

Welke persoonsgegevens verwerkt Sunwood?

Graag maken wij je erop attent dat wij de persoonsgegevens die je ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met je te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze potentiële klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen. Om de overeenkomst die je met ons aangaat uit te voeren, hebben wij de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Naam- en adresgegevens
Bedrijfsgegevens
E-mailadres
Telefoonnummer
Betaal en bestelgegevens

Overige gegevens die Sunwood verwerkt

Wij verzamelen ook persoonsgegevens die niet zijn bedoeld voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een legitiem belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens.

Werk-gerelateerde persoonsgegevens

Wil je bij Sunwood komen werken en solliciteer je bij ons? Dan willen wij natuurlijk wel weten wie je bent en wat je ons te bieden hebt. Daarvoor hebben wij jouw cv, motivatiebrief of portfolio nodig.

Cookies

Google Analytics
Op onze website wordt een Google Analytics cookie gebruikt. Dit is een ‘first party cookie’, dat wil zeggen dat deze officieel eigendom is van Sunwood, en niet van Google. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, bezochte pagina’s, verkeersbronnen en andere informatie waarmee wij onze website kunnen verbeteren. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker.

Functionele cookies
Op onze website gebruiken wij functionele cookies. Deze cookies zorgen ervoor dat onze website naar behoren werkt.

Overige persoonsgegevens

Wij zijn actief op Social Media. Ook daar komt het weleens voor dat we aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar wij niet om hebben gevraagd. Hebben wij deze gegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen wij deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

Privacy en derde partijen

Sunwood verkoopt je gegevens niet aan derden. Echter, gegevens kunnen worden verstrekt aan derden, uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. De partijen die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst mee af om te zorgen voor de bescherming, beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Daarnaast maken wij gebruik van een SSL-certificaat en twee-factor-authenticatie voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Direct Marketing

Als je ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door jou opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om je in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en je hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij je een reclamemailing sturen, heb je de mogelijkheid om je hiervoor af te melden. Zie ook wel de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaartermijn

Indien je een offerte bij ons hebt opgevraagd maar je geen klant bij ons bent geworden, zullen wij je gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van je hebben ontvangen, maar wij geen klant van je zijn geworden, zullen jouw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Ben je wel klant bij ons geworden of wij bij jou, dan zullen wij je persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar, na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met jou volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij je persoonsgegevens verwijderen.

Jouw rechten

Je hebt het recht om ons te vragen om je eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kun je ons ook verzoeken om een aanvulling van je persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heb je het recht te vragen om je persoonsgegevens te wissen of het gebruik van je persoonsgegevens te beperken. Ook kun je bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van je gegevens of een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kun je ons verzoeken om verkrijging van je persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om je rechten te kunnen uitoefenen kun je je wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen van persoonsgegevens kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacyverklaring en cookieverklaring nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Sunwood
Christiaan Huygensstraat 10
2665 KX Bleiswijk
Nederland

E-mailadres administratie@sunwood.nl
KvK-nummer 62620150
BTW-nummer NL200199225B01