Op welke manieren kan ik betalen?

Het is mogelijk om op de volgende manieren te betalen bij Sunwood:

  • iDeal (ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers)
  • Bancontact
  • PayPal

Waarom zou ik kiezen voor iDeal?

Heb je internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDeal. Dit is de gemakkelijkste en snelste manier van betalen op het internet (in Nederland).

Wanneer hebben jullie mijn betaling ontvangen?

Ontvangst betaling is afhankelijk van de betaalmethode

Bij ons kun je betalen met iDEAL, Bancontact of PayPal. De duur is afhankelijk van de betaalmethode waar je voor kiest. Bij iDEAL ontvangen wij de betaling over het algemeen binnen een uur. Bij Bancontact of PayPal duurt het langer voordat wij de betaling hebben ontvangen.

Bij levering geldt over het algemeen: vandaag betaald, morgen aangemeld, overmorgen opgehaald, de dag na overmorgen geleverd.

Is mijn betaling mislukt of geweigerd?

Nog geen orderbevestiging ontvangen

Heb je betaald maar weet je niet zeker of de betaling is gelukt? Controleer of er geld is afgeschreven. Als je geen afschrift ziet is de betaling mislukt en ben je geen geld kwijt. In dit geval kun je een nieuwe bestelling plaatsen.

Is er wel geld afgeschreven maar heb je van ons nog geen bevestiging ontvangen? Wij verzoeken je vriendelijk om nog even te wachten, het kan namelijk even duren voordat wij de betaling hebben ontvangen. Deze duur is afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.

Mocht het langer dan een dag duren voordat je een orderbevestiging van ons hebt ontvangen? Neem dan contact met ons op.

0