Welke buitenhaard past in mijn tuin, terras of onder mijn terrasoverkapping?

Sfeer toevoegen aan de buitenruimte? Een mooi interieur, planten en decoratie doen al heel veel. Maar om in je tuin of terras de perfecte sfeer te creëren is de juiste verlichting een must. Hierbij zorgt een bijpassende buitenhaard voor een warm en speels effect. Hieronder een aantal onderwerpen met richtlijnen hoe je de buitenhaard vindt die bij jou past.

Welke buitenhaard is voor mij geschikt?

Er bestaan allerlei verschillende typen buitenhaarden. Bij Sunwood vervaardigen wij buitenhaarden op gas of op hout. Zoals mobiele (verrijdbare) buitenhaarden, vuurtafels en op maat gemaakte buitenhaarden. Deze haarden verschillen op het gebied van design, sfeer en gebruik.

Laat je goed adviseren over welk type haard bij jouw persoonlijke situatie past. Advies of meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Buitenhaard op gas

Buitenhaarden op gas (propaan of aardgas) zijn helemaal van deze tijd. Ze hebben een modern en tijdloos design en zijn gebruiksvriendelijk door een geïntegreerd bedieningspaneel. Zet het vuur aan met een simpele draai aan de knop. De hoogwaardige inbouwbrander zorgt voor een subliem vlammenspel, en creëert daardoor de perfecte ambiance.

Bij Sunwood zijn onze buitenhaarden CE-gecertificeerd en 100% Made in Holland, wat zorgt voor de nodige veiligheid en kwaliteit. Daarnaast hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring met het produceren en ontwikkelen van gashaarden.

Buitenhaard op hout

Houthaarden hebben een sfeervolle en authentieke uitstraling. Een buitenhaard op hout knettert, geurt, schept sfeer en creëert gezelligheid. Bovendien geven deze veel warmte af, wat ideaal is voor die koudere dagen. Een rookkanaal en een opening aan één zijde is kenmerkend voor buitenhaarden op hout. De rook kan hierdoor naar boven worden afgevoerd, zodat dit niet in je buitenruimte blijft hangen.

Materialen buitenhaard

Vroeger had men buitenhaarden van steen of beton. Tegenwoordig worden buitenhaarden voornamelijk vervaardigd uit RVS. Dit materiaal heeft een moderne uitstraling, en is gemakkelijk toepasbaar. Bij Sunwood werken wij met hoogwaardige materialen zoals sendzimir staal, cortenstaal en 316RVS, zodat je lang van je buitenhaard kan genieten.

Vuurtafel maken

Sta je op het punt de speurtocht naar de perfecte vuurtafel op te geven? Je kan ook zelf een vuurtafel maken. Het enige wat je nodig hebt is een inbouwbrander op gas, technische kennis en een tafel die voldoet aan de ontwerprichtlijnen. Combineer de inbouwbrander met een tafel die perfect aansluit bij jouw wensen en interieur.

Sunwood Hotline

Heb je de richtlijnen gelezen, maar weet je nog steeds niet precies wat voor soort haard bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar!

Creëer het sfeervolste terras met de Sunwood Collectie Buitenhaarden

Collectie Buitenhaarden

Marino Buitenhaard

De Marino buitenhaard op gas is een echte sfeermaker. Gasten blijven langer zitten op een verwarmd en sfeervol terras. Zeker als zij vlak naast Marino buitenhaard zitten. Ervaar langdurige, onvergetelijke zomeravonden. Marino zorgt voor de nodige warmte zodra de zon ondergaat.

Marino buitenhaard in mat grijs
Marino OriginalMatte Black, Matte Grey, Matte White
Sunwood Marino terrashaard in cortenstaal
Marino PremiumCortenstaal
Marino buitenhaard op gas in custom kleur
Marino PremiumCustom Kleur
Marino terrashaard in cortenstaal gepersonaliseerd met logo
Marino PremiumGepersonaliseerd Logo

Collectie Buitenhaarden

Habanero Vuurtafels

De hotste vuurtafel op gas in jouw buitengelegenheid? Beat chilly days met Habanero. Het design is simplistisch, veelzijdig en helemaal van deze tijd. Met de geïntegreerde Flamecore® inbouwbrander en met een simpele druk op de knop is een sfeervol vlammenspel binnen handbereik.

Habanero OriginalSmall 78x78, Medium 118x78, Large 158x78
Habanero Custom RALSmall 78x78, Medium 118x78, Large 158x78
Habanero vuurtafel in cortenstaal met RVS 316 gasbrander
Habanero CortenstaalSmall 78x78, Medium 118x78, Large 158x78

Collectie Buitenhaarden

Flamecore® Inbouwbrander

Ook een vuurtafel maken met Sunwood? Onze Flamecore® is een inbouwbrander op gas. Je installeert hem gemakkelijk in een buitentafel naar keuze. Zet vervolgens Flamecore® aan met een druk op de knop, en geniet eersteklas van de perfecte ambiance.

Flamecore 30×30
Flamecore®30x30 cm
Flamecore 40×40
Flamecore®40x40 cm
Flamecore 50×26
Flamecore®50x26 cm
Flamecore 75×26
Flamecore®75x26 cm
Flamecore 100×26
Flamecore®100x26 cm

Collectie Buitenhaarden

Sunwood Maatwerk

Op zoek naar een buitenhaard op hout of gas die aan specifieke wensen moet voldoen? Laat het team van Sunwood je helpen van schets tot eindproduct. We hebben alle expertise in huis om jouw idee tot leven te brengen.

0