Habanero Premium Custom Kleur

 1.350,00  1.650,00

Artikelnummer: HABANERO.PREMIUM.SPRAL Categorie:

De Habanero vuurtafel is een strakke blikvanger afgewerkt met een Matte Black structuur poedercoat. Met een simpele druk op de knop omring je de gezelligheid van familie en vrienden met het meest sfeervolle vlammenspel. De geïntegreerde Flamecore® brander is een knap staaltje werk gemaakt uit 1,5mm dik zeewaardig RVS 316, wat in tegenstelling tot RVS 304 wél geschikt is voor een agressief klimaat.

Wissen

Beschrijving

Beat chilly days

Vuur is de beste sfeermaker voor iedere buitenruimte. Een speels vlammenspel zorgt voor een mooie oranje gloed, en maakt avonden langer door de comfortabele warmteafgifte. Met de vuurtafels en buitenhaarden van Sunwood® geniet je van langere (zomer)avonden met familie, vrienden en collega’s.

Ruimte

Habanero is alléén geschikt voor buitengebruik en staat gezellig in buitenruimtes zoals: het terras, de tuin, het balkon, onder de terrasoverkapping.

Eigenschappen Habanero Vuurtafel

Materiaal Staal   |   Ruimte Geschikt voor buiten   |  Ontsteking Piëzo ontsteking   |  Brander Flamecore® Brander   |   Afmetingen Small 78X78 (78 x 78 x 31cm), Medium 118X78 (118 x 78 x 31cm), Large 158X78 (158 x 78 x 31cm), Custom formaat op aanvraag   |  Veiligheid CE-gecertificeerd door KIWA

Custom RAL-kleur

Habanero is verkrijgbaar in iedere RAL-kleur die je kunt bedenken. Hierdoor sluit deze vuurtafel perfect aan bij de inrichting van jouw buitenruimte. Wil je direct op zoek naar de perfecte kleur voor jouw buitenhaard? Bezoek de RAL kleuren website en bekijk het kleurenpalet (gebruik deze kleuren puur ter indicatie. De nauwkeurigheid van kleur wordt mede bepaald door de kwaliteit van je beeldscherm).

Additional Information

Dimensions Niet beschikbaar