Sunwood feliciteert nr. 1 in de Terras Top 100 2019 Misset Horeca

 In Nieuws

Als sfeerleverancier voor de horeca kijken wij altijd uit naar de jaarlijkse Terras Top 100 van Misset Horeca. Zeker als er een aantal van onze klanten een ontzettend mooie plaats hebben weten te bemachtigen. Trots zetten wij de gelukkige winnaars even in het zonnetje.

Nummer #1: Restaurant De Werf, Veere

Als eerste feliciteren wij Bart en Paul Melis van Restaurant De Werf. Ze hebben dit jaar de eerste plaats in de top 100 weten te veroveren. Hun prachtige terras is gesitueerd in het historische stadje Veere. Keep the fire going! ?

Marino bij Restaurant De Werf

Marino buitenhaard bij Restaurant De Werf in Veere

Nummer #2: Brasa Bar & Kitchen, Purmerend

Verder willen wij Arwin Versteyne van Brasa Bar & Kitchen in Purmerend ook hartelijk feliciteren. Na de 7e plaats in de top 100 van 2018, is de 2e plaats dit jaar een mooie klap op de vuurpijl. ?

Nummer #16: Sushisamba, Amsterdam

Ten slotte willen wij ook het team van Sushisamba feliciteren met hun 16e plaats. Dit hippe en kleurrijke terras is gelegen aan het water in hartje Amsterdam. Het perfecte plekje om even rustig te lunchen of dineren.?

Ook meer warmte en sfeer toevoegen aan de terrasbeleving van je horecazaak? Neem contact met op met ons sales team en vraag naar Wout of Marco. We voorzien je graag van persoonlijk advies. 

Marino bij Restaurant De Werf

Marino buitenhaard bij Restaurant De Werf in Veere

0
Design terrashaard Marino op het terras bij Restaurant O&O