Voor wie is een buitenhaard geschikt?

 In Inspiratie

Onze buitenhaarden zijn echte sfeermakers! In deze blogpost zetten we graag voor je op een rij voor wie onze buitenhaarden geschikt zijn.

Voor hotels
Onze buitenhaard is zeer geschikt voor gebruik in hotels. Als warm welkom kun je jouw gasten verwelkomen met twee haarden naast de ingang. We kunnen de haard dan ook mooi personaliseren met logo zoals we hier onder andere hebben gedaan voor Fletcher Hotels. Dit is natuurlijk leuk om vervolgens ook haarden met logo in het restaurant van het hotel te hebben staan.

Een buitenhaard met eigen logo kan overigens al vanaf 1 stuks.

Gepersonaliseerde Buitenhaard Sunwood Fletcher Hotel

Restaurant
De buitenhaard is perfect voor op het terras van jouw restaurant. Wanneer de gasten aan het genieten zijn van een hapje en drankje zorgt de buitenhaard of terrashaard voor extra sfeer en warmte. Hierdoor blijft uw terras langer bezet en zo verhoog je zelfs de omzet! Overigens kan de haard perfect dienen als scheiding tussen tafels.

Buitenhaarden Marino Sunwood Groen met Logo

Thuis
De buitenhaard is uiteraard geschikt ook voor thuis. Naast een loungebank of dinertafel in de achtertuin of in de hoek van de tuin. Wanneer je in de tuin gezellig aan het dineren bent, aan het borrelen bent of een feestje hebt, dan zal de buitenhaard van Sunwood een perfecte aanvulling zijn om de sfeer compleet te maken.

Marino Buitenhaard Grijs bij Vijver Achtertuin

Entree bij een winkel

Met het herfstweer van nu is het natuurlijk ook leuk om de klanten van je winkel een warm welkom te heten. Het is immers al vroeg donker. De haarden van Sunwood lenen zich ook hier geschikt voor zoals je hier kunt zien bij Decor Amsterdam. Het vuur is ook al van grote afstand te zien!

Meer weten over de mogelijkheden?  Neem contact op met ons sales team. We helpen je graag verder!

Sunwood Buitenhaard Decor Amsterdam Winkel

 

 

0
Marino buitenhaard onder terrasoverkapping