5 vragen aan Mark Remmerswaal

 In Mensen

Sinds september 2015 versterkt Mark Remmerswaal ons team. Mark houdt zich voornamelijk bezig met de productie van gashaarden in onze fabriek. Hij staat ook wel bekend als de spierbundel op de werkvloer!

Vertel in het kort wat je doet bij Sunwood

“Bij Sunwood houd ik me bezig met de assemblage van de buitenhaarden. Ik zorg dat de haarden van top tot teen klaar zijn voor verzending.”

Op welk recent project ben je vurig trots?

“Ik ben vurig trots op het feit dat we ergens begin volgend jaar beschuit met muisjes kunnen gaan snoepen. Ik word namelijk vader. We zijn 10 februari uitgerekend. Tot die tijd gaan we fantaseren over hoe de kinderkamer eruit gaat zien. Vervolgens stropen we onze mouwen op en gaan we alles een beetje verbouwen.”

Wie is jouw ultieme superheld, en waarom?

“Mijn vriendin (Anouk) is mijn ultieme superheld. Anouk staat altijd voor mij klaar. Ze is lief, ze is leuk. Anouk is een sterke vrouw. Daarnaast kan ik niet wachten dit nieuwe avontuur met haar aan te gaan.”

Ik zit op een onbewoond Eiland en ik neem mee…

“Een brander met gasfles, mijn vriendin, een mountain bike, zonnebrand, heel veel bier, muziek, een hakbijl, een zonnebril met pet en een ultimate survival kit samen met het grote SAS survival handboek.

Nadat ik met de hakbijl hout heb verzameld bouw ik een mooie hut. Ik laat ondertussen het bier lekker koud worden met zeewater. Zodra de hut staat pak ik mijn mountain bike en ultimate survival kit om het eiland te verkennen en snacks te verzamelen. Vervolgens maak ik met de brander en gasfles een vuurtje en geniet ik samen met mijn vriendin onder het genot van een koud biertje en vers fruit van de zonsondergang.”

Schrijf een verhaal van zeven woorden

“Nieuwsgierig blijven is de sleutel tot verbetering.”

De volgende keer is…

…Lotte Sunderman aan de beurt!

0