5 vragen aan Dominique Blok

 In Mensen

Sinds 1 januari 2015 versterkt Dominique Blok het team van Sunwood. Dominique houdt zich voornamelijk bezig met de productie in onze fabriek en de verkoop van onze buitenhaarden. Daarnaast tovert hij elke dag een lach op ons gezicht.

Vertel in het kort wat je doet bij Sunwood

“Bij Sunwood heb ik verschillende werkzaamheden. Ten eerste sta ik bekend als dé drill sergeant van de Sunwood werkplaats. Ik zorg ervoor dat alle orders worden uitgevoerd en klaargezet voor transport. Tijdens de verwerking van een order bewaak ik de kwaliteit van de buitenhaarden. Ik vind het namelijk belangrijk dat het haardvuur iedereen lekker veel warmte geeft. Ten tweede ben ik regelmatig op kantoor om e-mails te beantwoorden. Als je Sunwood een e-mail stuurt, is de kans groot dat je met mij in contact komt.”

Op welk recent project ben je vurig trots?

“Ik ben vurig trots op mijn Duitse brandweerauto uit 1970. Deze Ford Transit is een echte aandachtstrekker en elke rit is een hele belevenis. Ik blus geen brandjes, maar ik ben de brandweerauto volledig aan het opknappen. Daarnaast ben ik natuurlijk ook vurig trots op mijn vrouw en twee kinderen.”

Wie is jouw ultieme superheld, en waarom?

“Ik heb eigenlijk geen flauw idee, dus ik heb de ultieme super hero quiz gedaan om erachter te komen en daar kwam uit: Superman!”

Ik zit op een onbewoond Eiland en ik neem mee…

“Mijn vrouw, mijn kinderen, een race auto, een dikke speedboot en een Sunwood Marino. Met de race auto en de speedboot kan ik mezelf makkelijk vervoeren op het land en op het water. Daarnaast kan ik met de Sunwood Marino van de late uurtjes genieten samen met mijn gezin.”

Schrijf een verhaal van zeven woorden

“Ik zorg voor vuur, warmte en gezelligheid.”

De volgende keer is…

…Mark Remmerswaal aan de beurt!

0